11 rezultate

Jud. Bucuresti , Sectorul 2

STERILIZĂRI GRATUITE Pantelimon, București sunați, informați, sterilizați! E atâta nevoie de sterilizare gratuită să nu mai vedem mii de puiuți abandonați pe toate străzile, la toate ghenele de gunoi, în păduri etc!

Jud. Bucuresti , Sectorul 3

Campania se adreseaza cainilor si pisicilor de rasa comuna, in limita a 5 animale de apartinator. Animalele nu trebuie hranite cu 12 ore inainte.

Jud. Bucuresti , Municipiul Bucuresti

www.cvet.ro

Jud. Cluj , Turda

Venim cu vești bune pentru toți iubitorii de animale care au nevoie de ajutor și implicit pentru toți câinii și pisicile față de care noi toți suntem responsabili! Împreuna cu prietenii noștri de la ARCA LUI NOE Cluj-Napoca, cărora le și mulțumim cu acest...

Jud. Brasov , Harman

Cabinet veterinar Honey Hill Harman, Str. Garii 470. Dacă sunați și nu răspunde nimeni, aveți răbdare, veți fi sunat înapoi. Cel mai probabil se muncește și nu e timp de stat la discuții. Dar revenim întotdeauna.

Jud. Brasov , Brasov

Cabinet veterinar Maya Vet, Str. Independentei nr.26 Dacă sunați și nu răspunde nimeni, aveți răbdare, veți fi sunat înapoi. Cel mai probabil se muncește și nu e timp de stat la discuții. Dar revenim întotdeauna.